Helemaal vrij zingen, kan dat? Jazeker, zing vanuit je hart en laat je ziel zingen in het Koor van dit Moment en voel hoe bevrijdend en verbindend dat werkt. En… het klinkt ook nog eens prachtig! We vormen met elkaar een kring en laten de klanken vrij stromen. Van daaruit ontstaat de mooiste muziek. Soms hemels stralend, soms swingend met een lekkere groove. De ene keer ingetogen en verstild, dan weer feestelijk en uitbundig. Geen bestaande muziek, maar telkens nieuw, dat wat ontstaat in het moment.

Om in het Koor van dit Moment te zingen, hoef je geen ervaren koorzanger(es) te zijn en geen ervaring te hebben met stemimprovisatie. Wat nodig is is dat je je open stelt voor jezelf, en afstemt op de anderen. Een enigszins muzikaal gehoor en gevoel voor ritme is wel fijn. Maar dat kan en zal ook juist groeien door in dit koor te komen zingen.

Laat je hart zingen in het Koor van dit Moment. Het koor zingt vanaf maandag 24 februari iedere twee weken in gebouw Jerusalem aan de Heuvelstraat 4 in Venray. Ze zingen vanaf 20.00 uur en de eerste keer doe je mee voor slechts € 5,-.

Koor van dit Moment

Wanneer: 06 juli 2020
Waar: Jerusalempand, Heuvelstraat 4, Venray
Tijd: 20:00u - 22:00u
Entree: Kennismaking: €5,- | Daarna: €15,- per keer
Meer informatie
Voeg toe aan agenda 20-07-06 20:00 70-01-01 22:00 Europe/Amsterdam Koor van dit Moment http://www.culturavenray.nl Jerusalempand, Heuvelstraat 4, Venray Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by