7 maart zal de eerste editie plaats gaan vinden van een nieuw concept evenement met de welluidende naam: Rock at Hoeve! Dan zal De Witte Hoeve omgetoverd gaan worden tot een heuse Rocktempel! Vier keer per jaar zullen ze de beste "tribute" bands voorschotelen die zorgvuldig zijn geselecteerd. De volgende bands zullen het podium betreden tijdens deze eerste editie:

- U2 (door LikeU2)
Deze band is allang geen onbekende meer in het tribute circuit. Deze mannen hebben al menig zaal/festival op z'n kop gezet. Nauwelijks te onderscheiden van het origineel, dus een must voor iedere U2 liefhebber!

- The Red Hot Chili Peppers (door Funky Monks)
Iedereen weet dat de echte Peppers naar Pinkpop gaan komen in 2020. En om alvast in de stemming te komen hebben wij voor jullie wellicht 1 van beste Red Hot Chili Peppers Tribute weten te strikken. Want wat een energie en show zetten deze mannen neer, gegarandeerd dat de grote zaal afgebroken gaat worden door deze band.
Nauwelijks te onderscheiden van het origineel en met een zanger die mogelijk nog wel een stabielere stem heeft als de echte Anthony..

- Bon Jovi (door Bad Medicine)
Deze band heeft het afgelopen jaar ook al in Venray gespeeld tijdens het Pleinfestijn en heeft daar een onuitwisbare indruk achter gelaten! Deze Italiaanse tribute band behoord absoluut tot de top van het tribute circuit.  Een mooiere afsluiter kunnen wij ons niet wensen op deze eerste editie van Rock at Hoeve! Want wat kunnen deze mannen spelen, een must voor iedereen muziekliefhebber!

Rock At Hoeve Part 1

Wanneer: 07 maart 2020
Waar: De Witte Hoeve, Venray
Tijd: 20:30u - 01:30u
Entree: VVK: €15,- | DVK: €18,50
Meer informatie
Voeg toe aan agenda 20-03-07 20:30 70-01-01 01:30 Europe/Amsterdam Rock At Hoeve Part 1 http://www.culturavenray.nl De Witte Hoeve, Venray Cultura Venray info@culturavenray.nl

Terug naar agenda

Aankomende evenementen

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by