Creatief Atelier Zus & Zus

Atelier waar jong en oud terecht kan voor naailessen, creatieve workshops en cursussen. Met een variëteit op het gebied van textiele werkvormen, boetseren, schilderen, hobbymaterialen, cadeautjes en fournituren. 

Al van kleins af aan was Monique (eigenaresse Zus & Zus) aan het tekenen en knutselen. Het was dus ook logisch dat ze een creatieve opleiding ging volgen. Dit werd de Modevakopleiding Cuppens Geurs, waar ze is opgeleid tot lerares Modevak. Textiel loopt dan ook als een rode draad door haar leven. Maar ook het tekenen en knutselen kon ze niet laten. Inmiddels heeft ze al heel wat technieken voorbij zien komen, uitgeprobeerd en is ze nog steeds niet uitgeleerd. Geregeld volgt ze nog techniektrainingen en bijscholingen.

Het leuke is om die technieken weer met elkaar te combineren. Met haar handen en ogen creërend bezig zijn is dan ook haar grootste passie.

Het leukste vind ze als ze die passie kan delen met anderen, jong en oud. Je kunt bij haar in het atelier dan ook diverse cursussen of workshops volgen. Zo maak je zelf iets origineels, wat het nog specialer maakt. In haar atelier draait alles om creativiteit!


Terug naar overzicht

Nieuws & updates

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en meer...

Created by